A csapvíz egészséges! Vagy mégsem? - Vízkémia Akkreditált Vizsgálólaboratórium

érdeklődés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

A csapvíz egészséges! Vagy mégsem?

Lombikban a csapvíz

A csapból folyó víz minősége háztartásonként különböző, de biztosan nem olyan jó ízű és egészséges, mint a feladóhelyen.
A fertőtlenítés melléktermékei, a csőhálózat és szerelvények állapota miatt a vízminőség romlik, mire megérkezik a felhasználóhoz.

Megfelelő végponti víztisztítókkal  ezek a szükségszerű szennyeződések kiküszöbölhetők.

Feljegyzések a leggyakoribb kérdésekről a vizsgáló laboratórium szemszögéből, hogy könnyebb legyen
- eligazodni a csapvíz minőségével kapcsolatban;  
- optimális döntést hozni, ha javítani szeretne rajta.
Víztisztító - felesleges pénzkidobás?
A fogyasztók megérdemelnék a korrekt tájékoztatást a csapvízzel kapcsolatban, hogy felelősen dönthessenek.
Közzétette Azari Kati vegyészmérnök - 10/11/2017 17:08:00
Mennyit ér 1 liter egészséges ivóvíz?
Nagy az árkülönbség még az azonos szűrési technológiát alkalmazó berendezések esetén is. Sok a túlárazott, de az irreálisan olcsó termék is.
Közzétette Azari Kati vegyészmérnök - 8/11/2017 13:29:00
Egészséges a csapvíz? Milyen víztisztítóra van szüksége?
A csapvízben szükségszerűen jelenlévő szennyeződések és lehetőségek az eltávolításukra.
Közzétette Azari Kati vegyészmérnök - 29/10/2017 20:01:00
Mindegy mit iszik, csak ne csapvíz legyen?!
A tisztítandó víz minőségétől és a fogyasztói elvárásoktól függ, milyen tisztítási eljárás jöhet szóba. Szempontok a laboratórium szemszögéből.
Közzétette Azari Kati vegyészmérnök - 29/10/2017 16:49:00
Ólomszennyezés a csapvízben! - Biztosan nem érintett?
A súlyosan egészségkárosító nehézfém eltávolítása az elsődleges víztisztítási feladat. Vásárlás előtt kérje szakember segítségét!
Közzétette Azari Kati vegyészmérnök - 29/10/2017 15:53:00
Egészséges vizet iszik? Honnan tudja?
A nem megfelelő víztisztító ronthat is a vízminőségen.
Közzétette Azari Kati vegyészmérnök - 28/10/2017 18:05:00

egyéni ajánlat kérése
Vízkutató Vízkémia Kft.


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz